Ondernemers

My Cuppa Tea

Ik volg My Cuppa Tea al een tijdje op Instagram en bij elke post krijg ik een lach op mijn gezicht; wat een leuke producten! Toen ik bedacht dat ik met deze serie over ondernemers wilde beginnen, was Marleen (zie foto links) dan ook de eerste aan wie ik dacht. Ik stel dit bedrijf heel graag aan jullie voor.

Wanneer ben je met ondernemen gestart?

Ik denk een jaar of 3 geleden.

Waarom heb je voor deze naam gekozen?

Veel van mijn producten hebben met kopjes en bordjes te maken en mijn 1e product was een kopje. Zo kwam ineens de naam ” My cuppa tea” in mijn hoofd. En wat je bij mij kunt vinden moet ook maar net je smaak zijn. In elk geval is het wat ik erg leuk vind My cuppa tea dus.

Wat voor producten verkoop je en waarom?

Alles begon met een teckel. Mijn teckel heeft een eigen facebookpagina en met redelijk wat volgers. Ik liet daar wel eens wat van mijn werk zien. Op enig moment zei iemand; durf en doe er wat mee.

Ik heb qua uitvoering een behoorlijke groei doorgemaakt en heb nog veel ideetjes maar weinig tijd. Voor mij is het een hobby maar ik zou ruimte willen maken voor wat meer groei.

Ik kan alleen maar tevreden zijn als ik het zieltje van een dier vang in een portret.

De eerste tekening op een kopje was een simpel teckeltje met de naam : Gijs Saucijs. Daarna kwam er een ruwhaarteckeltje bij met de naam Guus Geluk en een langhaartje Kaatje Knak. Ik kreeg vragen; kan je ook een labrador, kat, goudvis, fret tekenen? Daar ik wel van nieuwe uitdagingen houd kwamen er steeds meer dieren bij die ik tekende. De tekeningen zijn soms simpel en vrolijk maar tegenwoordig maak ik ook portretjes van dieren die ik nateken van een foto. Vaak met de nagedachtenis aan een geliefd huisdier. Dit levert vaak mooie gesprekken op met klanten en ik kan dan ook alleen maar tevreden zijn als ik het “zieltje” van het dier vang ik een portret.

Waar zijn je producten te koop?

Alles gaat op bestelling via mijn facebookpagina. Omdat het persoonlijke producten zijn heb ik weinig voorraad. Alles wordt besproken met de klant en van daaruit ga ik aan het werk.

In september sta ik op de Nederlandse dag van de teckel in Zoetermeer en zal dan meerdere producten aanbieden die ik van te voren zal maken;

 • brokjespotten met gehaakt teckeltje erop
 • kopjes en mokjes
 • theeglazen
 • gebaksborden
 • en nog veel meer

Welk product/onderdeel van je assortiment is jouw persoonlijke favoriet en waarom?

Ik denk toch mijn gepersonaliseerde borden en kopjes. Ik zie dat klanten vaak geraakt zijn en dat geeft een dankbaar gevoel; dat je wat troost kunt bieden.

Wat zijn je toekomstdromen en plannen voor je bedrijf?

Ik wil een website bouwen zodat ik niet meer alleen op facebook en instagram te vinden ben. Hier zou ik dan ook een webshop bij willen, waarin ik mijn eigen spullen aanbied en deze aan kan vullen met spullen die ik inkoop.

Verder wil ik graag een ansichtkaarten lijn ontwerpen. Ik zou wel een professionele keramiekoven willen hebben.

Wat zijn je sociale media adressen en je websiteadres.

Ik heb een account op Instagram en Facebook en je kunt me mailen op mycuppatea.65@gmail.com

Wat wil je nog graag kwijt over je bedrijf of jezelf?

Alles wat ik maak wordt besproken met de klant en vervolgens met zorg en liefde gemaakt. Bijna alles is mogelijk. Dat maakt dat je bij mij iets koopt wat nergens anders te koop is. Een persoonlijker en uniek cadeau.

Dit vind je misschien ook leuk...

Populaire Posts

3 Comments

 1. Pauline says:

  Ik vind het leuk om te zien hoe je gegroeid bent in je eigen bedrijfje. Ik hoor je soms vloeken als het diertje er net niet opstaat als dat jij het zou willen en dan gaat het er weer af en dan begin je gewoon weer o p nieuw net zo lang tot dat jij zegt ” ja nu heb ik hem gevangen”. Ik ben trots op je

 2. Ik weet nog dat we in het Theehuis zaten en je de gebaksbordjes met taartjes had gemaakt en ik zei: Ga ze verkopen! En jij zei: Nee jôh..
  Moet je nu zien. Zo leuk! En zo knap!

 3. […] van My Cuppa Tea heeft me geattendeerd op Tasz63. En ik begrijp wel waarom. Wat een ongelooflijk leuke tassen. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *