Ondernemers

Choice by Kim

Ik maakte voor het eerst kennis met Choice by Kim bij Trendjetter in Tilburg. Ze heeft een behoorlijk deel van de winkel gehuurd, die volhangt met leuke, gezellige kleding. De passie die deze ondernemer heeft zie je terug in haar collectie.

Met wie heb ik het genoegen?

Mijn naam is Kim Staps en ik ben de persoon achter Choice by Kim. Choice staat voor trendy en betaalbare damesmode en modeaccessoires.

Waarom heb je voor deze naam gekozen?

De naam is kort maar krachtig!

Wanneer ben je met ondernemen gestart?

Een jaar of 6 geleden ben ik begonnen.

Wat verkoop je?

Ik verkoop dameskleding en accessoires met een maximumprijs van € 50. Dit omdat ik van mening ben dat elke vrouw er trendy kan uitzien en dat dit niet duur hoeft te zijn.

Waar zijn je producten te koop?

Ik verkoop de kleding via thuisparty’s en diverse evenementen zoals ladiesnights. En uiteraard via de conceptstore Trendjetter in Tilburg.

Welk product is jouw persoonlijke favoriet.

Dat verscheelt eigenlijk elk seizoen. Ieder najaar zie ik het bikerjasje terug in donkere kleuren en in het voorjaar is hij er in frisse voorjaarstinten. Maar ook de jeans die ik steeds wisselend inkoop in blauw, zwart en grijs maar ook in verschillende modellen. Verder koop ik al vanaf het begin mijn T-shirts in bij 1 specifieke leverancier en ik (en ook mijn klanten) zijn daarover erg tevreden. Het is een mooie kwaliteit en ze vallen lekker lang. Bovendien hebben ze steeds een wisselende tekst (ze kosten € 19.99). Kortom moeilijk om daar 1 ding uit te kiezen!

Wie weet neem ik ooit nog eens de stap om een eigen winkeltje te openen.

Wat zijn de toekomstdromen en plannen voor je bedrijf?

Ik probeer om niet te ver vooruit te denken. Sommigen vinden dat misschien naïef, maar ik ben tevreden met datgene wat het is. Natuurlijk weet ik dat stilstand achteruitgang is, dus probeer ik altijd wel creatief te blijven.

De thuisparty’s draai ik met veel plezier en het is leuk om verschillende dames te ontmoeten. Trendjetter is zo een beetje mijn thuishonk geworden, ik woon er zelf vlakbij en mijn klantenkring ook. Momenteel heb ik daar een mooie hoek met etalage waar ik erg tevreden over ben. Wanneer het nodig is wordt er snel en duidelijk gecommuniceerd met de eigenaars, daar hou ik van. Wat betreft plannen op lange termijn? Wie weet neem ik ooit nog eens de stap om een eigen winkeltje te openen, dan kan ik de party’s op locatie geven 😉

Hoe ben je op internet bereikbaar?

Je kunt me vinden op Choice Kleding op Facebook en op Instagram via choicebykim. Ik heb bewust gekozen om geen webshop te openen omdat ik graag mijn klanten wil blijven kennen en ze graag persoonlijk wil benaderen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Populaire Posts

1 Comment

  1. Patricia trommelen says:

    Je doet het zo leuk Kim
    Goed dat je een keer in het zonnetje word gezet , leuke collectie voor een mooi prijsje is jouw motto en dat werkt
    Keep up the good work 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *