Ondernemers

Simpel Zwart Wit

Simpel Zwart Wit is mijn ¨buurvrouw´ bij Trendjetter. Daar ben ik erg blij mee, want je WILT gewoon even naar al dat leuks gaan kijken. Op deze foto zie je Ilona met het Empire State Building op de achtergrond. Zij heeft deze reis met haar gezin gemaakt en dat was mogelijk door het succes van Simpel Zwart Wit. Hoe leuk is dat?

Wie ben je?

Ik ben Ilona Dal-Wagener. Getrouwd met de liefde van mijn leven en moeder van 2 meiden. Mijn beroep is assistent-accountant; ik ben dol op cijfers en dus eigenaresse van Simpel Zwart Wit.

Wanneer ben je met ondernemen gestart?

Op 1 oktober 2016, alweer bijna 4 jaar geleden dus!

Waarom heb je voor deze naam gekozen?

Nou, dat is een lang verhaal. Wendy (eigenaresse van Trendjetter) en ik kennen elkaar al sinds de zwemles van mijn oudste dochter en haar middelste zoon. Heel wat jaartjes geleden alweer.

Tijdens een speeldate van onze kids is Simpel Zwart Wit ontstaan. Zwart Wit omdat we zwart witte kaarten wilde gaan ontwerpen en Simpel omdat we van simpel houden. Samen zijn we dit avontuur aangegaan.

Na een aantal maanden kwam Trendjetter op het pad van Wendy. Haar droom kon uitkomen, maar niet in combinatie met Simpel Zwart Wit. Ik heb toen besloten alleen door te gaan en sinds 1 januari 2017 is dat ook zo.

Het mooie is dat ik 1 van de huurders in de winkel ben, we regelmatig nog samen ontwerpen en dat we nog altijd erg goede vriendinnen van elkaar zijn. Ik kan mijn ei volledig kwijt in Simpel Zwart Wit, wat inmiddels behoorlijk is gegroeid. Naast kaarten zijn er ook nog heel veel andere leuke dingen verkrijgbaar.

Wat voor producten verkoop je?

Zoals ik al zei, verschillende soorten kaarten, maar ook stationary, posters, diverse kado-artikelen voor de baby, diverse gelegenheden, gevulde emmertjes en nog veel meer. Heel erg divers eigenlijk.

Waar zijn je producten te koop?

In de webshop en bij Trendjetter in Tilburg.

Mijn vader gaf me altijd een tekstkaartje….het speciale gevoel dat ik daarvan kreeg, gun ik iedereen.

Welk product is je persoonlijke favoriet?

De kleine speciale tekstkaartjes. Met een klein gebaar kun je laten weten dat je aan iemand denkt en er voor diegene wilt zijn. Vroeger kreeg ik altijd een klein tekstkaartje van mijn vader bij een gebeurtenis. En het speciale gevoel dat ik daar van kreeg, gun ik iedereen.

Wat zijn de toekomstdromen en plannen voor je bedrijf?

Toekomstdromen heb ik niet. Gewoon doorgaan zoals ik nu bezig ben. Ik werk namelijk ook nog part-time als assistent accountant en dat werk is ook belangrijk voor me. Ik moet het wel naast elkaar kunnen blijven doen.

Hoe ben je op internet bereikbaar?

Via de website, instagram en facebook.

Wat wil je nog graag kwijt over je bedrijf?

Simpel Zwart Wit tovert, met haar cadeaus, graag een glimlach op ieders gezicht.

Dit vind je misschien ook leuk...

Populaire Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *