Ondernemers

By Tasha

Toen ik voor het eerst kennismaakte met het assortiment van Tasha, dacht ik vooral ‘mens waar haal je de tijd vandaan¨. Het vrolijke en unieke assortiment is sowieso indrukwekkend te noemen, maar als je dan ook nog weet dat ze bijna alles zelf maakt. Poeh…

Dus ik was al zwaar onder de indruk en met het maken van dit artikel over Tasha, kwam ik er ook nog eens achter dat ze naast een eigen webshop en een grote kast bij Trendjetter, maar liefst te vinden is in 4 andere conceptstores. Bovendien neemt ze normaal gesproken ook nog deel aan diverse markten (nu niet ivm Corona).

Met wie heb ik het genoegen?

Ik ben Tasha en ben 38 jaar. Ik ben moeder van 2 zoontjes. De oudste is 5 en de jongste is 3 jaar oud. Ik werk vanuit mijn huis in Oudewater (Utrecht).

Wanneer ben je met ondernemen gestart?

Na het overlijden van mijn moeder, heeft haar oude naaimachine me geïnspireerd om er zelf eens mee aan de slag te gaan. Omdat het me leuk leek om iets voor baby’s te maken ben begonnen met een hele baby-uitzet. Dat beviel zo goed dat ik in 2017 gestart ben met ByTasha. Ik heb een webshop opgezet via Mijn Webwinkel en heb een Facebookpagina aangemaakt en van daaruit ben ik maar gewoon begonnen.

Inmiddels ben ik hard aan het werken aan een compleet nieuwe website. Maar het is veel werk en het gaat dus ook nog wel even duren voordat die echt online kan.

Na het overlijden van mijn moeder heeft haar oude naaimachine me geïnspireerd om zelf aan de slag te gaan.

Via een vriendin kwam in aanraking met een conceptstore en in 2018 ben ik, naast mijn webshop, gestart met het verkopen via een conceptstore in Utrecht. Daarna ben ik in verschillende conceptstores gestart en bij sommigen ook alweer gestopt.

Het is een beetje zoeken en uitproberen met conceptstores, sluit jouw assortiment goed genoeg aan bij het assortiment en komt jouw publiek wel bij de specifieke winkel. Dat weet je van tevoren eigenlijk nooit.

Waarom heb je voor deze naam gekozen?

Die naam, daar heb ik niet lang over na hoeven denken. ByTasha want dat is het namelijk ook Handmade ByTasha. Je hoeft het niet altijd moeilijker maken dan het is!

Wat voor producten verkoop je?

Ik verkoop verschillende handgemaakte producten voor de baby-uitzet Denk daarbij aan verzorgingskussens en dekens en lakens, wikkeldekens, voetenzakken, Luier-etuis. Maar ook baby-nestjes en boxkleden, slabben etc.

Verder maak en verkoop ik babykleding en siliconen bijtspeelgoed. De webshop is nog aangevuld met een paar producten die ik inkoop.

Waar zijn je producten te koop?

Je kunt mijn producten kopen via mijn webshop en bij Conceptstore Trendjetter in Tilburg en Heb ik VIA (in Gouda). Binnenkort start ik nog bij 2 nieuwe conceptstores. Vanaf 2 mei kun je mijn spulletjes vinden bij YO Conceptstore in Kampen en vanaf 6 juni OOK nog bij De Hippe Shop in Cuijk.

Normaal gesproken sta ik ook nog regelmatig op markten, maar helaas kan dat dit jaar niet vanwege de Corona-maatregelen. Als ik aan markten deelneem kun je dit altijd zien op mijn Facebook en Instagram. Straks op de nieuwe website komt hier ook een overzicht van.

Dit vind je misschien ook leuk...

Populaire Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *