Cadeau & Deco

Alles voor Koffie & Thee

Sommige mensen houden van koffie, anderen zweren bij een kopje thee, dan zijn er die maar niet kunnen kiezen en slechts een enkeling houdt van geen van beiden. Kortom een Koffie & Thee geschenk valt bij iedereen wel in de smaak. We hebben de leukste items voor je verzameld.

Theeglas & Theebeker

Theeglas in 2 varianten; met een porseleinen infuser met grote bollen en kleine bollen, voorzien van deksel. De andere set is een theebeker met deksel en zeefje. Het dekseltje kun je ook weer als onderzetter voor je zeefje gebruiken. Theeglas is € 6,95 en de theebeker € 7,95.

Tea for One

Deze gezellige Tea for One sets, hebben een totale inhoud van 750 ml. Voldoende voor 2 flinke koppen thee. Leuk om te geven en om te gebruiken een zaligheid. Even een rustig momentje voor jezelf. Verkrijgbaar in 2 varianten links de Classic Summer en rechts With Love. Wie bezorg jij een feestje op tafel, misschien jezelf wel? De prijs van deze theepotjes is € 14,95 per exemplaar.

Tea for One Bahama’s

Nog meer van die gezellige Tea for One setjes. Deze uitvoering heeft sen totale inhoud van ca. 650 ml en komt in 3 varianten. De prijs is € 9,95 per theepotje.

Set Suikerpotje & Melkkannetje

Als je gezellig koffie gaat drinken, met je gezin of met vrienden, wil je toch liever niet het pak koffiemelk en de voorraadpot suiker op tafel? Maar liefst laat je iedereen zelf de juiste hoeveelheid suiker en melk pakken. De oplossing? Een elegante, eigentijdse uitvoering van het “roomstelletje”. Met deze moderne versie zet je zeker iets moois op tafel. Alle roomstelletjes kosten €14,90 per set.

Bekertorens

De bekertoren maken een keuken, bar of koffiecorner helemaal af. Niet alleen erg praktisch vanwege de beperkte ruimte die deze bekertorens innemen, maar zeg nou zelf, zijn het geen plaatjes? We hebben 2 totaal verschillende varianten. “Bekertoren Bloemen” (€ 24,95) en “Bekertoren Trendy” (€19,95).

Interesse in 1 van deze producten? Stuur me een berichtje. Een groot deel van onze collectie is ook te zien en te koop bij Trendjetter in Tilburg.

Dit vind je misschien ook leuk...

Populaire Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *