Cadeau & Deco

Alles voor op Tafel

Elk seizoen van het jaar is het heerlijk om rustig samen te genieten van een hapje en een drankje. Om daar net wat extra’s aan te geven kochten we voor jou de leukste, handigste en bijzondere items in.

Schaaltjes op plankje

We gaan meteen goed van start met een item dat multi-inzetbaar is. Of het nu aan de ontbijttafel is met hagelslag en jam, bij de lunch met lekkere vissalades, bij een high thee om de marmelade en clotted cream te serveren of bij een glaasje wijn met knabbeltjes gevuld, de tafel wordt altijd wat gezelliger en specialer als dit leuke setje erbij staat. Voor € 8.95 staat hij ook bij jou op tafel.

Apperetief / Snack plankjes

Nog 2 van die gezellige plankjes waar je allerlei lekkers op kwijt kunt. De prikkertjes kun je gevuld op het plankje prikken en/of je vult de schaaltjes met iets lekkers wat “opgeprikt” kan worden, kaas, worst, fruit, komkommer etc. De vis kost € 8,95 en het andere setje € 7,95.

Cruet Set

Prachtige, eigentijdse cruet set. Met twee flesje om te vullen met olie en azijn en een peper- en zoutvaatje. Voor wie van gezellig tafelen houdt is een mooie cruet set een absolute must. De set van wit porselein kost € 16,95.

Dranktap

Dispenser voor een lekkere mixdrank, vruchtensap, siroop, sangria etc. Praktisch voor op een feestje of voor bij de barbeque. Er kan ca. 3 liter vloeistof in deze kannen. Verkrijgbaar in 2 varianten. Per stuk voor € 11,79.

Interesse in 1 van deze producten? Stuur me een berichtje. Een groot deel van onze collectie is ook te zien en te koop bij Trendjetter in Tilburg.

Dit vind je misschien ook leuk...

Populaire Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *