Algemeen

Rompertjes & Slabbetjes

Er zijn 2 dingen waar ouders van kleine kinderen nooit teveel van hebben: Rompertjes en Slabbetjes. Een veilig cadeau dus. Maar waarom niet kiezen voor iets aparts, iets dat niemand anders heeft?

Nou dat kan, als je kiest voor de rompertjes en slabbetjes van Zoveel Leuks, want die ontwerpen en drukken we zelf. Zo wordt de kans dat iemand anders met hetzelfde cadeau aankomt wel ERG klein! Bovendien kun je deze ontwerpen ook nog heel gemakkelijk laten aanpassen met een naam of iets dergelijks; The Dog wordt Boeddha en The Cat wordt Felix. Dat maakt zo een rompertje of slabbetje nog specialer. Kijk voor het aanpassen van een ontwerp op deze pagina.

Alle rompertjes en slabbetjes worden door ons zelf door middel van sublimatietechniek bedrukt. Dit zorgt voor mooie heldere kleuren, zonder dat er een laagje op komt te liggen. We kleuren namelijk de vezels, daardoor blijven de kleuren lang mooi, OOK op 40 graden. De slabbetjes zijn dubbellaag zodat ze meer vocht kunnen opnemen. Ze hebben een sluiting van klittenband.

De rompertjes kosten € 9,95 en de slabbetjes € 7,95 en zijn ook allemaal verkrijgbaar bij Trendjetter in Tilburg.

De rompertjes van Zoveel Leuks

De slabbetjes van Zoveel Leuks

Dit vind je misschien ook leuk...

Populaire Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *